Kedves Látogató!

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a Halacska Református Óvoda Szivárvány csoportjának blogján. Itt hasznos információkat olvashatsz a csoportunk életével, valamint tervezett programjainkkal kapcsolatban.

2014. február 22., szombat

Január (Február)

Két hét szünet után újra megtelt élettel és vidámsággal óvodánk. Sok élménnyel érkezett vissza mindenki a családdal együtt töltött idő után.A sok beszámoló mellett arra is biztattuk a gyerekeket, hogy rajzolják le, melyik volt a legkedvesebb pillanatuk Karácsonykor. 
Egyedüli szomorúságunk csak az volt, hogy egész decemberben nem esett a hó. De persze nem adtuk fel a reményt, és tovább vártuk a "csodát".:) Januárban végre teljesült az álmunk, bár nem mondhatni, hogy túl sokáig élvezhettük a telet... Azért azt a 2 napot igen csak kihasználtuk, hogy minél többet legyünk kint, és hógolyózással, hóemberépítéssel, és hólapátolással tölthessük az időt. 
Ezen a héten készültek a hóember ujjbábjaink is, amiről képek is készültek, és amire igen büszkék voltak a gyerekek is és mi is. Nagyon lelkesen vágták, varrogatták, ragasztották, és rajzolták. Egy kis mondókát is tanultunk vele:

"Hó a hasam, hó a fejem,
Hóból van a lábam, kezem. 
Orrom répa, szemem szén,
Mondd meg, hogy ki vagyok én!"





Február

2014. február 10. (hétfő) Nevelés nélküli munkanap
2014. február 13. (csütörtök) Csörömpölők Fiai: Elveszett mesterségek
2014. február 27. (csütörtök) Farsang
2014. február 28. (péntek) Szülők bálja